Ayranlı Ortaokulu

Vizyon: VERDİĞİMİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİMLE ÖĞRENCİLERİMİZE MUTLU VE BAŞARILI BİREYLER OLMA İSTEĞİ VE YETENEĞİ KAZANDIRMAK. CEHALETİ ORTADAN KALDIRMAK OKUYAN VE OKUTAN DEMOKRATİK BİR TOPLUM OLUŞTURMAK. KENDİNE GÜVENEN, İDEALLERİ OLAN VE BU İDEALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE İSTEKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK. MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÖNEM VEREN, ÇEVREYE DUYARLI, YARATICI, YENİLİKÇİ, FEDAKAR, DOĞRULUĞU İLKE EDİNEN, YAPTIĞI İŞTEN ZEVK ALANVE EN İYİYİ YAPMAYI HEDEFLEYEN BİREYLER YETİŞTİRMEK. EVRENSEL ÖZELLİKLERE UYGUN OLDUĞU KADAR TOPLUMUN ÖZELLİKLERİNİ DE GÖZ ARDI ETMEYEN BİREYLER OLUŞTURMAK. OKULUMUZU, ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ,VE VELİLERİ İLE ÇEVREDE ÖRNEK GÖSTERİLEBİLECEK VE GURUR DUYULACAK BİR KURUM HALİNE GETİRMEK.

Misyon: Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu her türlü bilgi ve beceriyi kazandırmak, kendine güvenen ve yaşam boyu öğrenmeyi amaç edinen bireyler yetiştirmek. okulun bir kurtuluş yolu değil mutluluğa giden en güzel ve en kısa yol olduğunu anlatmak

Başarılar: 2011-2012 14 öğrenci sınavla öğrenci alan liselere yerleşti 2012-2013 30 öğrenci sınavla öğrenci alan liselere yerleşti 2011-2012 okullar arası futbol turnuvasında 3. olduk 2011-2012 TPAO´nun düzenlediği Güneydoğu Anadolu Bölgesi´nde hikaye yarışmasında İsmail KARACA adlı öğrencimiz 4. oldu

Saatler: 08.10-14.30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayranliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ayranlı Köyü Akçakale/Şanlıurfa

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Ayranlı Köyü Akçakale/Şanlıurfa

Ulaşım ŞAHSi ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 50 KM İLÇEYE 40 KM